DİYARBAKIR / DİCLE - Dede İmam Hatip Ortaokulu

KURUMSAL KİMLİĞİMİZ

Kurumsal Kimliğimiz aşağıda yer alan temel değerler üzerine kurulmuştur. Hedefimiz ve sloganımız "Çağa Yol Gösterecek Nesiller Yetiştirmek"tir.  Okul logomuz Fen İlimleriyle Din İlimlerinin ittifak halinde olduğu, minareleri kalem merkezinde Kuran olan, hilal ve yıldızıyla milli duyarlılığı yüksek, cami kubbesiyle İslam birliğini amaç edinen bir nesil yetiştirme  mefkuremizi ifade etmektedir.

1. Yaradılanı severiz, Yaradan'dan ötürü düsturunu uygularız.

2. Bütün ilişkilerimizde insana saygı esasını uygularız.

3. Çalışanlara ve hizmet alanlara her zaman adil oluruz.

4. Görevlerimizi objektif bir şekilde yerine getiririz.

5. Çalışanların ve hizmet alanların önerilerine, duygu ve düşüncelerine değer veririz.

6. Kurumsal ve bireysel gelişmenin sürekli eğitim ve iyileştirmeyle gerçekleşeceğine inanırız.

7. Ekip çalışmalarına gereken önemi veririz.

8. Kurumdaki çalışmalarımızı akademik ve kültürel literatür  ve mevzuat doğrultusunda gerçekleştiririz.

9. Eğitimi kutsal sayar ve öneminden dolayı gereken gayreti gösteririz.

10. Eğitimin ömür boyu süren bir yol olduğunu bilir, en sağlam adımlarla bu yolda yürümelerine gayret ederiz.

11. Sivil toplum örgütleri, veli, öğrenci gibi tüm paydaşları içine alan bir değer ağı ile milli manevi ve dini değerlerimizi yaşatırız.

12. İnancı aklı ile bütünleştirip düşünebilen nesiller yetişmesine hizmet edecek yöntemler kullanırız.

Yayın: 18.11.2020 - Güncelleme: 18.11.2020 15:26 - Görüntülenme: 341